Zonwering voor speciale raamvormen

Shutters is zeer geschikte raamdecoratie voor ramen die níet vierkant of rechthoekig zijn. Voor ovale, gegolfde, ronde, schuine en hoekige ramen passen shutters bijna nog beter dan bij ‘rechte’ ramen. Voor elk raam maken wij shutters perfect passend op maat. Voor een klein rechthoekig raam in een nieuw huis, maar ook voor ramen met bijzondere vormen. De unieke vorm van het raam blijf je zien met shutters ervoor. Het zorgt er juist voor dat dat raam dé eyecatcher is.

Waar kan ik shutters kopen?

Bij een van onze dealers. De dealer geeft je advies voor jouw raam. Welke montage vorm is mogelijk, welke kleur vind je het mooist en past bij je kozijnen en interieur. Bij jou thuis meet de specialist het raam zodat er passende shutters worden besteld. Zo ben je er zeker van dat je een shutter op maat hebt, die perfect past op je raam of ramen.

Waar kan ik een speciale raamvorm met shutters zien?

Bij al onze dealers kun je shutters in de winkel zien. Echter, niet elke dealer heeft een shutter in een speciale vorm. In onze showroom in Eersel verwelkomen we je ook graag. Hier kun je een schuine shutter ‘in het echt’ ervaren. Natuurlijk vind je hier ook de rest van onze collectie raambekleding.

Welke shutters zijn geschikt voor speciale raamvormen?

Onze duurzame Primewood shutters vervaardigen we in allerlei denkbare speciale raamvormen. Onze Aqualine shutters zijn geschikt voor schuine en getoogde ramen. Deze shutters zijn spatwaterproof doordat we ze maken van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Hierdoor zijn Aqualine shutters dé ideale shutters voor ramen in vochtige ruimtes zoals keukensbadkamers, zwembaden en wellnessruimtes.

Zijn blinds (jaloezieën) ook geschikt voor speciale raamvormen?

Onze jaloezieën maken we, net als de shutters, altijd op maat. Alleen is een speciale vorm met blinds niet mogelijk. Wil je toch blinds (of folds of swings)voor bijvoorbeeld een rond raam hangen? Het is meestal wel mogelijk met montage óp de dag. De bijzondere vorm van je raam is dan bij gesloten toestand niet zichtbaar, in tegenstelling tot bij shutters.