Shutters voor driehoek ramen

Shutters zijn niet alleen ideale raambekleding voor rechte ramen, maar juist óók voor ramen in een driehoek vorm. Of zeshoek, of achthoek of getoogd… Voor elk type raam maken we de shutters altijd passend op maat. Bij speciale raamvormen zijn shutters een van de weinige oplossingen om toch te verduisteren en spelen met lichtinval en privacy. Vooral dan komen shutters schitterend tot hun recht omdat je de ‘afwijkende’ raamvorm blijft zien.

Onze houten Primewood shutters zijn geschikt voor alle raamvormen, dus of je nou een recht dakraam of een metershoog (drie)hoekig raam hebt, the sky is the limit. De spatwaterproof Aqualine shutters maken we van hoogwaardig kunststof en zijn daardoor de perfecte keuze voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Deze shutters zijn geschikt voor getoogde en schuine raamvormen.

Waar koop ik shutters?

In de showroom van onze dealers kun je onze maatwerk raamdecoratie zien en krijg je advies. De deskundige dealer meet bij je thuis de ramen én monteert de shutters. Zo ben je er zeker van dat je een shutter op maat hebt, die perfect past op je raam. Afhankelijk van het raam zullen de shutters op het raam bevestigd worden of op het kozijn. Door middel van het scharnier kun je de shutters nog open maken om bij je raam te kunnen. Is dit bij jouw raam niet mogelijk? Het shutterpaneel kan ook op het raamkozijn geklikt worden, zodat je het er in één keer kunt afhalen! De levertijd van shutters vind je bij de veelgestelde vragen.

Showroom JASNO

In onze showroom in Eersel is onze totale raamdecoratie uiteraard ook in diverse uitvoeringen te zien. We hebben een niet recht raam voorzien van shutters. Neem gerust een foto en de globale maat van je raam mee als je een prijsindicatie wilt ontvangen voor shutters voor je driehoek raam. Je kunt in onze showroom niet direct kopen, maar je kunt je hier oriënteren en door ons laten adviseren.